.

.

7/29/2010

Asunto-ajatuksia

Kun on kaikenlaisia asuntoja nahty sahibinden.comista yms muista lahteista, niin ei ole viela tullut sellaista 'tuo on meidan!' elamöintia. Kiire meilla ei ole omaan muuttaa, ja rahallisestikaan asiat eivat ole ollenkaan silla tolalla etta sellaista lahtisimme toteuttamaan. Jos saisin paattaa millainen asunto ja missa se olisi, niin joitakin tassa joitakin toivomuksia..

Upeat nakymat ikkunasta tai parvekkeelta, meren laheisyys plussaa. Ikkuna-nakymat Bosphorukselle olisi aıka huıppu :)
Parveke, joka ei ole kiinni vastapaisen naapuritalon parvekkeessa
Kauniit huonekalut, moderni yleisilme
Rauhallinen asuinalue
Hyvat liikenneyhteydet
Ja ei liian korkeaa vuokraa. (max 1000 liiraa)

Aikalailla mahdoton tehtava, mutta saahan sita aina haaveilla.. :D Jospa edes joskus löytaisi sellaisen kivan ja tilavan, jossa tayttyisi edes yksikin toiveista, niin kiitollinen olisin.

Paaasia kuitenkin, etta tallaiseen rupuluolaa emme paady.

3 kommenttia:

 1. Heh, onko tuo viimeinen kuva tosiaan jostain vuokrattavasta asunnosta?? :D

  Me kun joskus etittiin kämppää, niin meille tarjottiin kecekondua. Tässä vaiheessa oltiin vielä avoimia ehdotukselle. Sitten kävi ilmi, että se oli rakennettu hautausmaalle ja että katto vuoti. Vuokraa olis silti ollut n. 400 liiraa kuussa! Hehehheheh!

  Onnea kodin löytymiseen :)

  VastaaPoista
 2. Ja tuollaiselle ailmmaisen kuvan asunnollekkin ottajia löytyy.
  Kylla se sellainen asunto varmasti löytyy,sitten kun on tarvis,etta ainakin yksi noista toiveistasi toteutuu.
  İhanaa paivanjatkoa İstanbuliin.

  VastaaPoista
 3. ii: itse asiassa googletin kuvia huonokuntoisista asunnoista, joten kyllä se on oikeasti asunto, mutta sitä tarina ei kertonut oliko se vuokrattavana vai ei. jotkut pyytävät ihan törkeitä vuokria täysin lahoamispisteissä olevista kämpistä.

  sateenkaari: juu, olen huomannut etta ottajia löytyy, monta hökkeliä on näkynyt joissa asuu jopa ihmisiä, joskus eläimien kera. mutta en voisi kuvitellakaan maleksivani sellaisessa, pelkkä ajatus puistattaa..

  VastaaPoista