.

.

6/18/2010

Yemek beni mutlu yapiyor.

Tänään oli sen verran erinomaista ruokaa illalliseksi, että puolivälissä syömistä harmittelin kun en ottanut kameraa ja näpännyt kuvaa lautasen antimista. Mutta onneksi löysin kuvat netistä :)














Enginar = artisokkaa, perunoiden ja muiden lisukkeiden kera. Maku yllättävän mieto, mutta kiva. Taitoasteikko 4,5 (asteikolla 1-5). Made by anne.















Coban salatasi = tomaattia, kurkkua, sipulia ja vihreää paprikaa (tällä kertaa tulista). Sekoitetaan hyvin "kastikkeen" kera, jossa on oliiviöljyä, viinietikkaa, suolaa ja sitruunaa. Taitoasteikko 2, made by baba.















Ihanaa että tässä maassa tunnetaan alpron tuotteet, kyseistä suklaavanukasta myydään Migrossa ja sitä tänäänkin kävin hamstraamassa viikonlopuksi :)













Parantumattomana suklaaholistina myönnän syöväni näitä ETi:n suklaatuotteita, erityisesti niiden suht "uutta?" suklaata, jossa on karamellitäyte.. ;)















Tähän loppuun vielä vilkaisu Migrosin vihanneshyllystä, kuva otettu joskus pari kk sitten :) Ihanan herkullisen näköistä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti