.

.

6/06/2010

Tatil iyi gecti.

Eli loma sujui hyvin, kotona jälleen, turvallisesti. Matkasimme paluumatkan OnurAir-yhtiön koneella ja voin kertoa että se oli aika kaameat 50 minuuttia vaappuilevalla ja hytkyilevällä koneella.. Loppumatkasta vain toivoin, että kone koskettaisi maata ja pääsisimme ulos, O. oli pahoinvoiva ja melkein purjosi syliinsä kun tuulenpuuskat heittelivät konetta miten sattui. Taksimatka kotiin ei sen enempää oloa helpottanut, taksikuskit kun ajavat miten sattuu mutkat suoriksi ja niin kovaa kuin vain ikinä pääsevät.. :) Mutta nyt, ollos huoleton.

Muutamia kuvia näytille. Niitä tuli otettua se parisataa, joten karsimista riittää :)Näkymä parvekkeelta.
Yemek. :)


Näitä riittää, mutta laitetaan huomenna enemmän kuvia. Pelkästään kuvien lataaminen ja niistä parhaiden valkkaaminen kestää oman aikansa ja meikäläistä väsyttää jo sekin ajatus että huomenna on taas maanantai - ja aikainen herätys :)

Summa summarum:
1. päivä: saapumispäivä, herätys aikaisin ja koko päivä oli todella pitkä, mutta kaikenlaisesta ehdittiin jo nauttia silloin. Nukkumaan mentiin n. 22.00! :D
2. päivä: uintia meressä ja käynti Diamond of Bodrum- nimisessä hotellissa ottamassa turkkilaiset kylvyt ja pesut ja vajaan tunnin kestoiset kokovartalohieronnat. Paikka oli erittäin luksus, aivan järjettömän ihana ja rentouttava kuorinta+hieronta sekä kasvonaamiot.
3. päivä: käynti Bodrumin keskustassa, joka näkyi parvekkeeltamme suoraan lahden toisella puolella.
4. päivä: ihan vaan oleskelua, uimista, syömistä, auringonottoa. Ja käynti A'la Carte-ravintolassa syömässä (mikä oli siis ranta-alueella, vain pienellä korokkeella eristetty alue)
5. päivä: ihan vain oleskelua taasen kerran ja käynti Bodrumissa kotiin tuliaisia ostamassa.
6. päivä: lähtöpäivä, ehdittiin vielä heti aamupalan jälkeen uima-altaalle ja nauttimaan viimeisistä auringonsäteistä ennen lähtöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti