.

.

6/07/2010

Loman jälkifiilistelyä

Bodrumin yöelämää.
Löydettiin turkkilaista siideriä :) Sevilen oli merkki ja maku aivan kuin kuiva omenasiideri. Ja kuten tapoihin kuuluu, pieni astia pähkinäsekoitusta ja mun lemppareita: roasted&salted maissi.Muutama purjevene...ja Bodrumin linnoitus.
Tuli ostettua parit kivat korvikset. Bodrumissa tehtiin hyviä korulöytöjä aivan fantastisesta nahka-asusteisiin ja -koruihin erikoistuneesta liikkeestä, jonka pitäjä puhui tosi hyvää englantia. Kukkakorvikset sieltä ja ostin myös nahkaisia ranne"renkaita", sellaisia punottuja. O. löysi sieltä unelmiensa kaulakorun ristiriipuksella ja ostettiin samalla veljille tuliaisia ja minä löysin Siğnemille myös rannekorun. Halpoja olivat kaikki.

Muutenkin Bodrumissa oli mukava käyskennellä, keskusta-alue oli helppokulkuinen ja pieni, turistihoukuttimia joka lähtöön ja kadut täynnä kauppoja ja ravintoloita.2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia,ja ihanalta kuulosti matkanne.Bodrum on varmaan kaunis kaupunki.En ole kaynyt,mutta suunnitelmissa on.

    VastaaPoista
  2. Bodrum on pieni ja simppeli kaupunki, mutta suosittelisin silti ottamaan hotellin toiselta puolelta lahtea, missä on meno rauhallisempaa. Kannattaa kokeilla All inclusive-hotelleja, ei ole juurikaan tarvetta lähteä hotellialueen ulkopuolelle kun kaikkea saa..

    VastaaPoista