.

.

5/26/2010

Viisufani ilmoittautuu läsnäolevaksi.

Ekan semin jälkipuintia:
- Venäjä näköjään pääsee finaaleihin vuodesta toiseen minkälaisella biisillä tahansa, koska kyseessä on ..Venäjä.
- V-Venäjän mahdollisti mukavasti naapuriäänet, mutta ne naapurit eivät varmaan sitten huomanneet niitä noloja siipiä naisten selässä, jotka suorastaan sulokkaasti ponnahtivat esiin.
- Portugali sai äänet Espanjalta ja kaikilta heiltä, joiden mielestä 16v tyttö oli hyvä laulamaan (mukamas).
- Belgia oli kaamea itkupilli-esitys, mutta naapuriäänet, trallalahei... Sekä vetoaminen naisväestöön (?). En tosin tiedä, kuulun kyseiseen sukupuoleen, mutta minulta hän ei olisi saanut pääsylippua finaaliin.
- Albania, Moldova, B-H ja Serbia luonnollisesti äänestivät toisiaan.
-Islanti oli jostain syystä ennakkosuosikki, vaikka koko biisi on moneen kertaan kuultu eri versioina eri vuosikymmeninä. Kamalaa huttua siis.
- Ja Kreikka on jatkossa koska on ..Kreikka.


Toka semi.
Ennuste-listaukset.

Maat, joiden EN toivo pääsevän finaaliin:
Tanska
Ruotsi
Ukraina
Alankomaat
Slovenia
Kypros
Sveitsi
Israel

Maat, joiden TOIVON pääsevän finaaliin:
Liettua
Azerit
Romania
Bulgaria
Irlanti
Kroatia
Turkki
Georgia
Armenia

Veikkaus 10 maasta, jotka finaaliin äänestetään:
Armenia
Israel
Tanska
Ruotsi
Azerit
Romania
Kroatia
Turkki
Ukraina
Alankomaat


Lopulliseen mielipiteeseeni vaikuttaa varmasti huomisen tilannekatsaus, kun kaikki esitykset on nähty. Kenties esityksen perusteella tulee listoihin muutoksia. Veikkausta on vaikeaa tehdä, varsinkin kun ekasta semistä meni jatkoon 'vain' 7 ennakkoon odotettua, ja kolme sellaista joita en ikinä olisi uskonut sinne pääsevän. (ajattelin nimittäin siinä esityksiä katsellessa, että V-Venäjä saattaa olla ehkä sittenkin finaalissa, koska tajusin sen, että ei Viro eikä Latvia tule pääsemään. (johtuen semiin sijoitetuista maista ja heidän äänestyskäytännöstään..)


Btw. miksi uudet kengät AINA kalvavat ekan käytön aikana/jälkeen..? Piti ostaa rakkolaastarit (vaikkei olekaan rakkoja) ja joitakin geelipohjallisia kenkiin. Jalkasäryt ovat kyllä helvetistä. Mutta nyt illalliselle, ja sen jälkeen viimeisetkin suklaa browniet napaan. (pakko syödä nopeasti pois, muuten ne kiusaavat minua olemassaolollaan aina kun jääkaapin oven avaa :)

1 kommentti:

  1. Kenkämyyjä neuvoo: osta sellaista suihketta,mikä muodostaa jalan päälle kalvon ja estää hiertymät sekä pitää jalat raikkaina,muistaakseni Bama silky feet-niminen :)

    VastaaPoista