.

.

5/11/2010

Riennot

Viikonloppuna käytiin Caddebostanissa - taas vaihteeksi. Mutta ei tällä kertaa puistokävelyllä, vaan syömässä erittäin kivassa ravintolassa Parma D'Ora. Ohessa kuvia Caddebostanin pääkadun varrelta. Ihan vain sen takia, että ei kukaan ihmettele mitä niin ihanaa kyseisessä kaupunginosassa on :)

Huonekaluliike, kallis sellainen. Usein pysähdytään O:n kanssa sisustusliikkeiden yms kohdalle unelmoimaan kauniista tavaroista joita voisi kuitenkin saada kohtuuhinnalla.. :)


Kalaravintola. Näitä Caddebostanissa piisaa, yksi katu on vallan pyhitetty kalaravintoloille.Parma D'Oran alkupalana otettiin juustolautanen ja talo tarjosi vihreitä oliiveja oliiviöljyssä. Juustolautanen oli jumalaisen hyvää..Tuon juustokuorrutuksen alla oli pihvi. :)

Eilen kotiin tullessani oli vastassa uusi yllätys. Olin aiemmin löytänyt gluteenittomia jauhoja makeita leivonnaisia varten ja anne oli tehnyt pieniä suklaakakkuja, chocolate brownies, ikäänkuin mokkapaloja ilman mokkaa :) Erittäin kaloripitoisia ja suklaisia. Anne ei vain tainnut tietää että meikäläinen rupesi vähentämään leipien yms syöntiä, mutta eihän näistä voinut kieltäytyä :)

2 kommenttia:

  1. İhana idea kalaravintolalle laittaa rappuset kulkemaan veneen keskelta.
    Kivoja kuvia.
    NAM,mita herkkuleivonnaisia.On sinulla siella ihana anne,kun leipoo tuollaisia sinulle.

    VastaaPoista
  2. kalaravintola oli aika nastan näköinen mesta. ihana anne voisi ehkä jopa tehdä useammin niitä herkkuleivonnaisia :)

    VastaaPoista