.

.

5/31/2010

Lomalaiset

Pakkaamiset melkein valmiina huomista lähtöä varten. Vaatteita mukana iso läjä, luultavasti puolia ei tule edes käytettyä, mutta sellaista se on aina lomalle lähtiessä. Tänään käytiin ostoksilla hakemassa tarpeellisia ja ei-niin-tarpeellisia, mutta niin-"välttämättömiä"-tarvikkeita /vaatteita. Löysin sandaalit 75 liiralla, ja tuntuvat tosi hyviltä jaloissa. Nyt oikein ketuttaa niiden sinisten popojen hankinta, nämä kun ovat sellaiset joilla voi tepastella koko kesän..

Sitten tuli hankittua tälläinen hyvin epä-Elisamainen ostos: tunika/mekko (?). Pituus jää polvien yläpuolelle, joten legginsit (mustat) ovat hyvä olla alla. Toivottavasti tämä ei ole niitä hankintoja, jotka jälkeenpäin löytyvät kaapista niinä "ainiin, ostin tämän joskus mutta en koskaan käyttänyt". En tiedä mikä minuun meni Boynerissa (hinta 70 liiraa), mutta tämä näytti jopa hyvältä päällä! :D


Rantakassi/kauppakassi/uima-allaskassi. 45 liiraa, Boynerista. Boyner on hieman sokoksen tyylinen kauppa, kaikkea löytyy meikeistä kenkiin ja laukkuihin. Eikä kovin kalliskaan paikka, joten aina jotain löytöjä tulee tehtyä.
Tänään tuli ostettua kaikkea tarpeellista partavaahdosta aurinkorasvoihin ja rakkolaastareihin. Ostosten jälkeen menimme parturiin, halusin leikkauttaa itselleni taas vaihteeksi otsatukan ja antaa pidempien hiusten rehottaa, mutta siistiyttää. Kompleksimme tien toisella puolella on todella tyylikäs Kuaför (parturi), ulkoapäin ei kuvittelisi niin hienoksi ja isoksi, mutta sisällä oli ihana vilpoisa tuuletus, mukavaa musiikkia ja .. ei yhtään asiakasta. Täällä ei ole ollenkaan tavanomaista, että asiakkaita ei ole juurikaan (arkipäivisin) partureissa, eli ajan saa saman tien kun oven aukaisee. Hinta 25 liiraa. Minun jälkeen menimme O:n suosikkiparturiin ja hän leikkautti myös hiuksensa siistimmäksi ja sai samaan hintaan (21 liiraa) kasvohoidon kuorintavoiteen ja höyryn voimin. Hieman hiustuotteita mukaan ja olemme valmiita!

1 kommentti:

  1. Niin mitä sä tossa "Ominaisuus: ulkomaalainen" -otsikoidussa jutussa sanoitkaan niistä legginsseistä...?! :D

    VastaaPoista