.

.

4/20/2010

Viisuhuumaa

Kaikki tän vuoden viisut kuunneltu läpi, vihdoinkin. Tänään kehittelin siihen aikaa, heti hiustenvärjäyksen jälkeen. (tein muuten elämäni ekaa kertaa allergiatestin, vaikka kyseessä onkin Schwarzkopfin tuote, eikä mikään epämääräinen paikallinen puteli)

Asiaan. Seuraavassa mun Top10 (random järjestyksessä):

Azerbaidzan: Safura - Drip-Drop
Bulgaria: Miro - Angel Si Ti
Kroatia: Feminnem - Lako je sve
Irlanti: Niamh Kavanagh - It's for you
Viro: Malcolm Lincoln - Siren
Liettua: Inculto - Eastern European Funk
B-H: Vukasin Brajic - Lightning and thunder
Romania: Paula Seling&Ovi - Playing with fire
Georgia: Sopho Nizharadze - Shine
Turkki: ManGa - We could be the same

Järjetön määrä balladeja, taas kerran, tänäkin vuonna. Mun listassa balladeina Azerit, Kroatia, Irlanti ja Georgia. Nopeena tulevana clubihittibiisinä Bulgaria. Hieman poikkeavina, hupaisina biiseinä Viro ja Liettua. "Hyvänmielenbiisinä" Romania. Ja mukana tietysti on aina pari rokimpaa pätkää, tänä vuonna siis B-H ja Turkki. (B-H ei petä koskaan, vuodesta toiseen loistavia biisejä ;)

En sen sijaan tajua, miksi Saksaa on veikattu voittajaksi (!?!?!?!?) sehän on täysin kömpelöä laulantaa, jotenkin ontuvaa alusta loppuun asti. Israel on toinen kummajainen, (voittajaehdokkaaksi) se on ihan tuikitavallinen balladi, hyvä ääni on tyypillä, mutta ei sen ihmeellisempää koukkua biisissä. Monta kertaa jo kuunneltu, en vaan tajua. Norjan edustajalle on rakennettu vahvat paineet harteille, mutta tyypin ääni ei riitä niin suurelle biisille, kuin mitä on tarkoitus esittää. Ruotsin biisi taas... voih. Se on sitä kamalaa kurasoppaa, mitä Ruotsi joka vuosi tarjoilee, kunnon peruseuroviisubiisi, niin pliisu ja plässyn ettei voi kuin huokaista (näyttää todella paljon Carolan Invicible-biisiltä -06...).

Muita kärkikahinoihin tulevia luultavasti on Makedonia, Moldova, Armenia, Slovakia ja Kypros.

Loput maat joita en maininnut on vaan niin onnettoman surkeita, että en ainakaan itse laittaisi niitä muualle kuin karsinnoista ulos. Varsinkin Ranska, Espanja, Slovenia, Malta, Venäjä, Britannia, Serbia, Kreikka ja Belgia ovat aivan kammottavia, omasta mielestäni siis. Bence.

Ainiin.. ja Suomi ei tule pääsemään finaaliin, mutta sen te varmaan jo tiesittekin.

Sen verran sytyin tänään näille viisuille, että latasin ton Azereitten biisin Drip-Drop mp3:lle, se on oikeasti HYVÄ! :)


P.S. Mummo on täällä vieläkin. Ja hän kutsuu minua Elisa-Melisaksi! Ja hän käskee laittamaan sukat jalkaan etten vilustu! Ja hän tuputtaa ruokaa, ikään kuin en muka söisi tarpeeksi! :D

1 kommentti: