.

.

4/07/2010

Bosphorus Bridge (editoitu versio)


Pari siistiä lähikuvaa tästä kahden mantereen yhdistäjästä.. (sillä mitään varsinaista uutta kirjoitettavaa en keksinyt. Opiskelua ja labratöitä sopivassa suhteessa. Mutta koska on tämä blogi, niin jotain nyt pitää laittaa.. joten kuvia. Buyurun!) Silta on n. kilometrin pituinen, 39 metriä leveä, ja valmistui vuonna 1973. Sillalla ei saa kävellä. Kävelykielto asetettiin sen jälkeen, kun joku päätti päivänsä hyppäämällä sillalta.

Siis.. vain yllaoleva kuva on itse Bosphorus silta, alla olevat kuvat ovat ns. kakkossillasta. Tajusin möhlayksen eilen illalla enka enaa jaksanut asiaa korjata. :)

Kakkossilta tunnetaan nimella Fatih Sultan Mehmet Bridge. Ei kakkossija kuitenkaan huono ole, yhta pitkia ja leveita siltoja kummatkin. :) Tama silta valmistui 1988.
En tiedä mitä mieltä muut ovat, mutta en oikein jaksa uskoa, että koti sillan alla on kovinkaan rauhallinen paikka asua.. :)5 kommenttia:

 1. Eli jos haluaa päättää päivänsä hyppäämällä sillalta, sinne täytyy ajaa autolla, parkkeerata ja hypätä alas. :D

  VastaaPoista
 2. Kaunis se on, ja kerran olemme ihmetelleet sita ihan lahietaisyydelta veneristeilylla:)

  Istanbul on upea kaupunki!

  VastaaPoista
 3. Nuokin kuvat on otettu veneristeilylla, harmi vaan etten saanut lahikuvaa itse Bosphorus sillasta..
  Susanna: ma kuulin et taalla olis joku maratoni suunnitteilla ja sillon ihmiset vois juosta sillan poikki. Saa nahda onko mukana muitakin kuin vain juoksunystavia :D

  Evet... İstanbul on upea kaupunki.

  VastaaPoista
 4. En haluaisi asua tuossa sillan alla.

  VastaaPoista
 5. Euraasia marathon juostaan joka syksy, ja se on ainoa mahdollisuus jalkaisin tuolle sillalle paasta :) Tana vuonna tapahtuma on 17.10, lisaa tietoa löytyy nettisivulta www.istanbulmarathon.org

  VastaaPoista