.

.

3/27/2010

Ihan turistina

Kävimme eilen Siğnemin kanssa perjantai-illan kunniaksi shoppailemassa Optimum Outletissa, yhdessä erittäin isossa ostoskeskuksessa. Itse asiassa servis bus kurvailee kyseisen rakennuksen ohi joka aamu ja ilta ja aina olen sitä pällistellyt, että tuolla pitäisi käydä joku päivä (kuva netistä)..Vaikka sitä ei uskoisi ulkoapäin katsottuna, niin se on s u u r i...
(kuva netistä, mutta kyllä siellä tuolta näytti eilenkin)Sieltä löytyi aika herkullisen näköinen osasto, jota vain katselimme, emme koskeneet :)
Itse asiassa tuon kuvan ottamisen jälkeen naismyyjä rupesi huitomaan, että ei täällä saa kuvia ottaa. Mitä ihmettä, sehän on ostoskeskus, jokainen joka haluaa nähdä sen, pääsevät sinne! Joten ei siinä mitään salaisuutta pitäisi olla.. Mutta sainpas kuvan :)

Lisäksi kuva makeista naistenvessojen lavuaareista :D Oli ihan pakko, sen verran hauskoilta ne mun mielestä näytti. Kuvaan pääsi myös Siğnem.

Tänään aamulla oli jokseenkin hassu olo. Heräsin puoliltapäivin (täysin normaali aika herätä ;) ja kuuntelin ensin hetken aikaa tervettä kinastelua veljesten ja baban välillä olohuoneessa. Päätin avata parvekkeen oven tuulettaakseni tunkkaista huonetta. Vaikka ulkoa tulikin kylmä tuuli, niin hetken tuntui olo ihan turistilta: kaikki hajut, äänet, ihmisten äänet, liikenteen äänet.. Minua ei edes haittaa jatkuvat autojen tööttäilyt, ne vain sopivat kuvioon mukaan. Tuli sellainen fiilis, että nyt maittavalle aamupalalle ja sen jälkeen biitsille loppupäiväksi makoilemaan. Hetkellinen ulkopuolinen olotila ja siihen lisättynä ajatus rantalomasta.. Kesällä tämä fiilis varmasti tulee varmasti kymmenenkertaa voimakkaampana.. :) No, biitsille en sentään lähde (ulkona n. +11), mutta maittavan aamupalan söin. :)

3 kommenttia:

 1. Hyvat kuvat,ja mahtava ostoskeskus.
  Kylla minakin kuvailen ostoskeskuksissa.Kerran on taalla eraassa konditoriassa sanottu kuvaamisesta.Jotkut firmat eivat anna kuvata tuotteitaan kopioimisen estamiseksi.
  Mukavaa viikonloppua İstanbuliin.

  VastaaPoista
 2. Heippa, minä olen jo niin tottunut täällä tuohon, ettei kuvia saa ottaa.Joskus oikein hämmästyy, kun saakin kuvata :)
  Tunnistan hyvin tuon "turisti olotilan". Edelleen, vaikka olen ollut nyt 3kk täällä, olo on kuin turistilla. Ehkä se johtuu tapahtumarikkaista viikonlopuista ;)Bileitä yksi toisensa perään, uusia ihmisiä ja uima-altaalla auringossa makoilua.. Ehkä se totuus kohtapuoleen alkaa koittaa - tämäkin loma loppuu ja arki alkaa.. Sitä odotellessa :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Minna: Olen kanssa odotellut että koska se "totuus" tulla tumpsahtaa ja tajuaa että elämä on ihan samaa arkea täällä kuin muuallakin.. :) vieläkin vaan pällistelen ihmisiä ja paikkoja ja nähtävyyksiä ja maistelen ruokia täysin haltioissani.. :D
  Sateenkaari: täällä on kuulemma isompiakin ostoskeskuksia, ja tuo oli jo sellainen tönö, että sitä ei ihan yhdessä päivässä jaksa kiertää kerros kerrokselta.. :)

  VastaaPoista